Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden kleren4kids
Overeenkomst
Als er door de koper (hierna te noemen: klant) opdracht gegeven wordt aan de verkoper (hierna te noemen kleren4kids) om één of meerdere artikelen te leveren, dan is er sprake van een overeenkomst die wettelijk bindend is.(koop op afstand.)
Prijzen
Prijzen op de site van kleren4kids zijn vaste prijzen. Hier kan niet over onderhandeld worden. De prijzen zijn in Euro maar exclusief eventuele verzendkosten. Vanaf 1 januari 2020 is er sprake van BTW vrijstelling op basis van artikel 25 lid 3 voor de wet omzetbelasting. Ophalen van een bestelling is mogelijk maar alleen op afspraak. Dit kan in de web-shop bij het bestellen geselecteerd worden. Kleren4kids zal contact met de klant opnemen voor het maken van een afspraak.
Annuleren van een bestelling
Een bestelling kan geannuleerd worden. Dit dient de klant binnen 12 uur na opdracht per mail of telefonisch door te geven. Indien de bestelling reeds verzonden is, zijn de verzendkosten alsmede het retour zenden voor rekening van de klant. Het aankoopbedrag zal binnen enkele dagen teruggestort worden door kleren4kids na het in goede staat retour ontvangen van de goederen.
Levering
Kleren4kids draagt zorg voor een goede levering van de bestelde artikelen. Kleren4kids houdt zich het recht voor de koopovereenkomst te ontbinden als de klant zich niet aan de algemene voorwaarden houdt. De gestelde levertijden zijn indicatief, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Betaling
Betaling van het verschuldigde bedrag dient te geschieden per vooruitbetaling. De artikelen zullen na het voldoen en ontvangen van het verschuldigde bedrag voor 15.00 de zelfde werkdag (aangekondigde vakanties uitgesloten) aan de klant verzonden worden. De klant ontvangt hiervan per mail bericht. Indien de klant er voor kiest om de bestelling op te komen halen dient de klant het bedrag vooraf per bankoverschrijving over te maken o.v.v. klant- en factuurnummer of gepast mee te nemen. Er is geen pinautomaat aanwezig.

Verzending
De klant heeft bij kleren4kids de mogelijkheid om op afspraak de bestelling op te komen halen. Verder maakt Kleren4kids gebruik van de track en trace bij verzending. *
Bij bestellingen boven de € 75,-- zullen geen verzendkosten binnen Nederland in rekening worden gebracht. In het geval van verzending naar het buitenland zal het bedrag geldend voor de verzending binnen Nederland in mindering worden gebracht op het ordertotaal.  Indien er artikelen retour worden gestuurd binnen de zichtperiode van 14 dagen (reclamaties/materiaalfouten uitgesloten) en het orderbedrag komt onder de € 75,-- heeft kleren4kids het recht de verzendkosten alsnog in rekening te brengen. Dit zal dan berekend worden en indien van toepassing verrekend worden. De klant ontvangt hiervan per mail bericht.
  • Brievenbus post is mogelijk maar dit is dan voor risico voor de klant. Indien de klant wenst gebruik te contact met de klant opnemen zodra de order per post verzonden is. Kleren4kids stelt zich niet aansprakelijk voor zoekgeraakte post maar zal wel in contact treden met PostNL om de zending proberen terug te vinden. De kosten zullen niet door kleren4kids worden vergoed.
Kleren4kids zal de order van de klant met alle zorg behandelen en verzendklaar maken. Kleren4kids stelt zich dan ook niet aansprakelijk voor verlies of beschadiging door derden.
Retourzending
Bij kleren4kids geldt een no-nonsense beleid. De klant heeft 14 dagen bedenktijd na ontvangst van de goederen. Indien de klant er voor kiest artikelen/een artikel terug te sturen is dit geen probleem mits de originele kaartjes er nog aanzitten en indien van toepassing de originele verpakking redelijkerwijs nog intact is. Het passen van kleding is uiteraard geen probleem. Het orderbedrag alsmede de verzendkosten zullen aan de klant worden vergoed na het in goede orde retour ontvangen van de artikelen. Indien een deel van de bestelling geretourneerd wordt zullen de verzendkosten niet worden vergoed.
Onderkleding en eventuele zwemkleding zal niet retourgenomen worden, dit omdat dit van persoonlijke aard is.
Indien er sprake is van retournering dient de klant kleren4kids hiervan schriftelijk op de hoogte te stellen via info@kleren4kids.nl of gebruik te maken van het contactformulier op de website. De termijn hiervoor staat hieronder vermeld.

De klant dient materiaalfouten binnen 2 dagen na ontvangst van het artikel/de artikelen dit schriftelijk te melden. Kleren4kids staat 100% achter haar artikelen. Kleren4kids zal met de klant contact opnemen.
De klant heeft een zichttermijn van 14 dagen na ontvangst van de goederen om retournering schriftelijk te melden.
Met betrekking tot retournering geldt wel dat de kaartjes nog aan de kleding behoren te zitten en de kleding ongedragen is (passen uitgesloten). Niet voldoende gefrankeerde retourzendingen zullen niet worden geaccepteerd.
Garantie:
Kleren4kids staat achter 100% haar artikelen. Indien gehouden wordt aan de wasvoorschriften en behandelvoorschriften zal de klant veel plezier hebben van de gekochte kleding. Indien er onverhoopt buiten de zichttermijn redelijkerwijs toch een klacht is, verzoekt kleren4kids de klant dit schriftelijk te melden o.v.v. een telefoonnummer en ordernummer/factuurnummer. Kleren4kids zal met de klant contact opnemen. Kleren4kids heeft klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan.
De foto’s alsmede de tekst van het artikel op de website worden zo duidelijk mogelijk weergegeven. Kleren4kids is niet aansprakelijk voor eventuele (kleur)afwijkingen.
Privacy
Kleren4kids zal de persoonsgegevens niet aan derden verstrekken. Indien de klant heeft aangegeven de nieuwsbrief te willen ontvangen zal kleren4kids de gegevens alleen hiervoor gebruiken. Afmelden van de nieuwsbrief kan via info@kleren4kids.nl.
De algemene voorwaarden liggen ter inzage ten kantore van kleren4kids en zijn op aanvraag mee te sturen bij de order. Dit dient de klant dan aan te geven bij het plaatsen van de order of per mail aan te vragen. Kleren4kids zal deze dan per mail toezenden in pdf.
Niets van de website mag zonder toestemming van kleren4kids gebruikt tenzij er schriftelijk toestemming voor gegeven wordt!

Januari 2019.1